Ads 468x60px

.

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΣΟΚ !! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΣΟΚ !! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ


ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΜΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ



Και νεότερα προγνωστικά στοιχεία των μοντέλων πρόβλεψης καιρού που έχει αναλύσει το Greek-Weather.Org δείχνουν πως ξεκάθαρα το πρώτο μισό του Αυγούστου, θα αποτελέσει το θερμότερο των τελευταίων περίπου 10 ετών.



Ιδιαίτερα θερμές αέριες μάζες από την βόρεια Αφρική και την Σαχάρα, θα κινηθούν προς την Ισπανία, τη νότια Γαλλία, την Ιταλία και τα Βαλκάνια, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, με θερμοκρασίες που θα αγγίξουν αλλά και θα ξεπεράσουν για χρονικό διάστημα περίπου 6-7 ημερών και τους 41-42 βαθμούς Κελσίου.

.........................................................ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΔΕΛTIΟ-ΣΟΚ της ΕΜΥ για τις ΕΠΟΜΕΝΕΣ ώρες- Θα ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ οι παρακάτω περιοχές

Θα έχουμε να κάνουμε ουσιαστικά με το θερμότερο κύμα ζέστης που πέρασε τα τελευταία έτη πάνω από τη χώρα μας, ενώ σε ευπαθείς στην ζέστη περιοχές όπως σε τμήματα της Θράκης, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου δεν αποκλείεται να καταγραφούν και θερμοκρασίες 44-45 ή και 46 βαθμών Κελσίου μέσα στο χρονικό διάστημα 5-15 Αυγούστου.

Κάτι αντίστοιχο πάντως έχουν αρχίσει να αναφέρουν και Έλληνες μετεωρολόγοι, ότι δηλαδή θα έχουμε αρκετή ζέστη στις αρχές του Αυγούστου. Φαίνεται λοιπόν να δεχόμαστε ένα αρκετά ισχυρό κύμα καύσωνα μέσα στο χρονικό διάστημα 5-15 Αυγούστου. Το δεύτερο μισό του Αυγούστου ωστόσο, ενδέχεται να κυλήσει με κακοκαιρίες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας...
................................................ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τώρα ΣΟΚ στο πενελλήνιο- Έφυγε απο την ζωή ΓΝΩΣΤΗ ελληνίδα ηθοποιός

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου