Ads 468x60px

.

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Δυστυχώς ΑΣΧΗΜΑ νέα | ΕΣΠΕΥΣΜEΝΑ στο ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ η Μυρσίνη Αρναούτη

Δυστυχώς ΑΣΧΗΜΑ νέα | ΕΣΠΕΥΣΜEΝΑ στο ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ η Μυρσίνη Αρναούτη


Δύσκολες ώρες για την 30χρονη Μυρσίνη

Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της

Σας έγραψα από την πρώτη κιόλας μέρα ότι από μένα θα μαθαίνετε αποκλειστικά και μόνο την αλήθεια. Κι αυτή και μόνο αυτή όσο σκληρή κι αν είναι θα μοιράζομαι μαζί σας. Λοιπόν. Για να τα βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. 


Η Νατάσα Αρναούτη, μητέρα της Μυρσίνης είναι πολύ στεναχωρημένη τις τελευταίες μέρες. Τόσο για την πληθώρα των ανακριβειών που αφορούν στην υγεία του παιδιού της αλλά και στις φερόμενες δηλώσεις που έχει κάνει η ίδια στον αδερφό του Παντελή αλλά και η Μυρσίνη από το κρεβάτι.

................................................ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
"Δυστυχώς δεν άντεξε" - ΣΟΚ και ΘPΗΝΟΣ για τον Αντώνη Ρέμο !!

Ποια είναι η αλήθεια; 
Η αλήθεια είναι ότι οι γιατροί της Μυρσίνης νωρίς σήμερα, υποχρεώθηκαν λόγω συνθηκών, να κάνουν στην ασθενή τους άρον άρον τραχειοτομή, προκειμένου να την βοηθήσουν τόσο στο αναπνευστικό της, αλλά και να παροχετεύουν τροφή και νερό.

...................................................ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΚΤΑΚΤΟ - Βρέθηκε σπίτι του ΝΕΚΡΟΣ γνωστός έλληνας ηθοποιός!!

Αυτό σημαίνει ότι η Μυρσίνη δίνει σκληρό αγώνα για να κρατηθεί στην ζωή, ούτε μίλησε ποτέ, ούτε έβρισε κανέναν, ούτε βεβαίως είναι σε θέση να δώσει κατάθεση. Οι γιατροί υπολογίζουν να βγει από την εντατική σε 2 μήνες από τώρα. Αν όλα πάνε καλά. Όσο για την μητέρα της; Είναι δίπλα της βράχος και περιμένει να δεί το παιδί της να επανέρχεται πλήρως. Κάτι που ευχόμαστε απο καρδιάς, όλοι... gossip-tv.gr

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου